Overall Partner:

Bij Sportcenter Balance kunt u onbeperkt sporten vanaf €14,95 per maand inclusief groepslessen en professionele begeleiding! Klik op het logo en neem eens een kijkje op de website!

 

 

Diamant Sponsor:

Lunchen, dineren, borrelen en nog véél meer! Dok 6 horeca is jouw thuishaven voor amusement! Klik op het logo en neem gauw een kijkje op hun website! 

 

 

Platina Sponsor:

Bouten Groep is uw adviseur in financiële diensten. U kunt bij Bouten Groep terecht voor een gedegen en onafhankelijk advies. Meer weten? Klik op het logo en neem een kijkje op de website! 

 

 

Bestratingsbedrijf Steeghs is te vinden op Loo 22 te Helden. Of neem telefonisch contact op via: 077 465 0024

 

 

 

Goud sponsor:

Klik op het logo en neem snel een kijkje op de website van lunchroom-restaurant oNz. 

 

 

Zilver sponsor:

Heeft u een feest, receptie of diner? En u heeft vervoer nodig. Wij brengen u hier naar toe en brengen u veilig thuis. Onze chauffeurs komen met eigen vervoer naar u thuis op de afgesproken tijd en brengen u naar de desgewenste locatie met uw eigen auto. Wanneer uw activiteit voorbij is staat onze chauffeur weer voor u klaar om u naar huis te brengen. Hierdoor hoeft u zich nergens zorgen over te maken binnen het verkeer. Meer info? Klik op het logo en bezoek de pagina!

 

 

 

De kracht van Sterke Zet ligt bij het programmeren van online oplossingen op maat. Hier kunt u terecht voor: 

- Websites

- Webapplicaties

- Webshops

- Direct e-mailings

Klik op het logo en neem een kijkje op de website! 

 

 

- Steagri Patrick Steeghs

 

 

Brons sponsor:

Zoals de naam the Readshop Willekens al verraadt, kunt u hier terecht voor alles op het gebied van lezen: boeken, tijdschriften, wenskaarten, maar ook op gebied van schoolartikelen en cadeaus voor bijzondere gelegenheden zijn zij uw speciaalzaak. Klik op het logo en neem een kijkje op de pagina!

 

- Big Smile Clinic Belgium

 

 

Kilometer sponsor:

 

 

- Omsels slaap- en woonadviseurs